RGB 143 Жалоба Опубликовано: 4 д Друзі, я на пошту отримав такого листа: Цитата ДШ Дмитрий Шестаков major_sky@bk.ru Привет! Это не спам ) Посмотри пожалуйста парашютный форум https://major-sky.ru/ Обмен опытом, барахолка и просто общение. Регистрация, естественно, для всех бесплатная! Вэлкам, если интересно… _____________________________ С уважением, Дмитрий Шестаков он же - Major Sky Враховуючи, що я не давав Дмитру ніяких особистих контактів, підозрюю, що він якимось чином дістав базу користувачів SkyCentre. З одного боку - чого ще чекати від кацапа, з іншого - перевірте власну безпеку, і не нехтуйте двохфакторною ідентифікацією! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Grib 2696 Жалоба Опубликовано: 4 д 5 часов назад, RGB сказал: Друзі, я на пошту отримав такого листа: Враховуючи, що я не давав Дмитру ніяких особистих контактів, підозрюю, що він якимось чином дістав базу користувачів SkyCentre. З одного боку - чого ще чекати від кацапа, з іншого - перевірте власну безпеку, і не нехтуйте двохфакторною ідентифікацією! Дякую, друже. Всіх аквафреш-модераторів повидаляли. Очевидно, шо він просто спиздив базу, як і сам форум скопіював. Потрібно було це раніше зробити, звісно. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах